Barbecue version. 1

Barbecue version. 1

Vidunderlig barbecue sauce der kan gå til stort set alting, elsker at lave en store portion og have det i køleskabet i længere tid, spis det blandt andet på ristet brød med spejlæg og asparges til morgenmad. Smør det på stegt flæsk eller spareribs. Bland det med stegte ris. Mulighederne er mange. Jeg beholder den op til 2-3 mdr i køleskabet i lukket beholder. Den blir kun bedre med tiden!


6 personer.

30 min.

 

Ingredienser:

2 stk. løg
1 stk. hvidløg, fed
1 spsk. smør
110 g. brun farin
115 g. eddike
150 g. ketchup
20 g. soya
1 dl. kylling fond
12 g. salt

Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg. Svits af i smør til let transparente. Smelt brun farin og tilføj eddike. Kog op med ketchup, soya, kylling fond og salt. Små simre i 15 min. Blend alt efter hvordan du vil have dens konsistens.

Lad trække en uge i køleskabet for optimal smag, men brug også med det samme hvis du ikke kan vente.

Luk menu